Natiunea MMA

ARMURA lanseaza sambata 11 februarie, la Trialul din Bucuresti, noua linie de Gi-uri profesionale
10/02/2012

BJJ-isti din toate colturile...Bucurestiului, uniti-va :) ARMURA lanseaza pe data de 11 februarie, in sala de sport a Liceului "Mircea Eliade" - Splaiul Independentei Nr 315-317 - noua linie de Gi-uri profesionale destinate iubitorilor acestui sport. Cu ocazia Trialului de BJJ pentru calificarea la World Professional Jiu Jitsu Championship, aveti ocazia sa vedeti, sa examinati si chiar sa cumparati, primul produs de conceptie 100% romanesc dedicat iubitorilor "artei suave" de la noi din tara.

Realizate din bumbac 100 % de cea mai buna calitate, cu o densitate de 565 GSM si o croiala "athletic fit", Gi-urile sunt disponibile in doua culori, alb si albastru, in marimile A1, A2, A3, A4 si A5. Tesatura speciala "gold weave" ii confera o comoditate sporita pentru purtator si asigura ingreunarea prizei adversarului datorita densitatii si texturii speciale a materialului conceput special in acest scop.

Reverul uniformei este umplut cu spuma EVA speciala, care impiedica patrunderea transpiratiei in tesatura, facand totodata dificila priza adversarului datorita grosimii specifice. Punctele de torsiune sunt intarite prin sase randuri de cusaturi si material aditional, un fapt care le face ideale atat pentru munca repetata de la antrenament cat si pentru orice competitie oficiala.

Elementele de identificare (logo-ul propriul al ARMURA) sunt brodate in tesatura, erodarea lor in timp si desprinderea - ca in cazul patchurilor cusute peste tesatura - fiind practic imposibila.

La standul ARMURA mai puteti vedea si achizitiona, cu aceasta ocazie, produsele din noua linei dedicata MMA-ului, cu doua tipuri de rashguarduri ("Centurion" si "Praetorian") si cinci modele de short ("Clasic", "Centurion", "Tribal", "Praetorian", "Dragao") specific artelor martiale mixte, ca si noile manusi de lupta din piele de vaca "Millenium" si din polivinil "Decurion".

Vino in 11 si 12 februarie la Sala de sport a Liceului "Mircea Eliade" din Capitala, sa il vezi pe Campionul North American Grapplers Association, romanul Marius Doczi, luptand in noul Gi ARMURA!
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA