Natiunea MMA

ARMURA lanseaza primul produs fashion din portofoliul sau
23/10/2015Asa cum v-am promis inca de saptamana trecuta, continuam seria surpizelor cu un nou produs al prietenilor de la ARMURA.

Echipamentele profesionale de lupta ARMURA sunt probabil cele mai accesibile de pe piata romaneasca, dar toti cei care le folosesc trebuie sa ajunga si la sala. Iar pentru asta, e cazul sa arate tuturor celor din jur cum trebuie sa arate un luptator adevarat. Pentru asta, ARMURA a dus mai departe protofoliul sau si a creat primul produs fashion, un hanorac.

Realizat din bumbac 100%,de cea mai buna calitate, Hanoracul ARMURA asigura un confort sporit si o lejeritate in miscare foarte necesara atat pe drumul spre sala cat si la alergarile de andurata sau la antrenamentele de slabire. Prevazut cu fermoar vertical in fata,si elemente grafice de broderie ,este ideal atat in tinuta sport,cat si tinuta casual.

Elementele de grafica prezente au fost gandite intentionat pe o suprafata mai redusa si pozitionate pe maneca dreapta si pe gluga pentru a oferi o libertate cat mai mare in personalizarea produsului de catre purtator. Se pot astfel imprima sigla clubului, a eventualilor sposori sau chiar numele proprietarului.

Mai multe detalii,poze si preturi gasiti AICI.

Urmeaza o noua surpiza zilele viitoare,deci ramaneti aproape.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA