Natiunea MMA

ARMURA lanseaza modelul "Fanatic", cele mai bune manusi de lupta din portofoliul sau
04/05/2012

Brandul de echipamente profesionale de lupta ARMURA scoate pe piata un nou model de manusi pentru lupta.

ARMURA Fanatic este varful de gama al manusilor de lupta ale acestui brand. Realizate din piele de vaca de cea mai inalta calitate ele sunt umplute cu spuma de latex de mare dentsitate, si interior tratat antibacterian. Degetul mare este articulat de corpul manusii, iar manseta este latita pentru a asigura o mai buna protectie pentru incheietura mainii. Inchiderea se realizeaza prin intemediul unei benzi cu arici.

Designul de ultima ora, si atentia sporita acordata standardelor de calitate din timpul procesului de productie le plaseaza in topul celor mai bune produse de acest tip care se pot achizitiona in acest moment in Romania. Ele pot concura cu succes cu orice alt produs al unor branduri de renume mondial.

Rezistenta deosebita de care dau dovada permite folosirea lor atat pentru antrenament si cat si in competitiile oficiale.

Ele sunt disponibile in doua culori, albastru si rosu, si doua marimi, 10oz si 12oz si pot fi achizitionate de pe  site-ul Trops.ro, magazinul oficial al Natiunii MMA si al ARMURA.

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA