Natiunea MMA

ARMURA lanseaza maine o gama de echipamente de lupta dedicate artelor martiale mixte
17/01/2012

Brandul de echipamente de lupta ARMURA lanseaza maine, 18 ianuarie, o colectie de produse destinate cu precadere iubitorilor si practicantilor fenomenului sportiv al noului mileniu, artele martiale mixte.

Desi ARMURA are deja in portofoliu cateva astfel de modele, incepand de maine va pune la dispozitia celor interesati o gama intreaga de produse specifice celui mai in voga sport de contact din lume. MMA-ul are cea mai mare crestere la nivel mondial in randul tuturor disciplinelor de lupta si chiar in randul intregii panoplii a ramurilor activitatii fizice. Se incearca astfel acoperirea unei cereri tot mai mari pentru echipamente de lupta de ultima generatie, destinate cu precadere acestui sport.

Asa cum ne-a obisnuit deja, ARMURA pune pe primul plan nu doar calitatea produselor oferite spre vanzare ci si un pret cat mai accesibil pentru toti clientii sai, tinand cont de puterea de cumparare din tara noastra si de nivelul de dezvoltarea al artelor martiale pe teritoriul Romaniei.

Mai trebuie sa asteptati doar o zi :)

Update: Noile produse pot fi gasite aici.

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA