Natiunea MMA

ARMURA devine Furnizorul Oficial de echipamente al Real Xtreme Fighting
22/02/2016La aproape sase ani de la lansare, brandul romanesc ARMURA duce implicarea in lumea artelor martiale profesioniste la un alt nivel.

Dupa un proces dinamic si de amploare, ca rezultat al unei colaborari mai indelungate cu cea mai cunoscuta organizatie de arte martiale mixte din Romania, ARMURA si Real Xtreme Fighting au decis sa incheie un parteneriat prin care echipamentele acestor vor fi prezente in toate evenimentele promovate sub bannerul RXF incepand de acum incolo.

"“Ne bucurăm că am ajuns să colaborăm cu cei de la Armura și sunt convins că acest parteneriat va avea succes, întrucât partenerii noștri au o vastă experiență în domeniu” a declarat pentru site-ul oficial www.RXF.ro promoterul organizatiei, Sebastian Vieru.

"RXF e fara discutie cea mai cunoscuta organizatie de MMA pro a Romaniei. Sebi Vieru si oamenii lui au aratat nu odata ca sunt cea ma inovatoarea echipa din acest domeniu, iar acest lucru se pliaza foarte bine pe modelul nostru de afaceri. Credem ca suntem cel mai dinamic brand de pe piata de echipamente din tara noastra, si facem pasi mari spre primul loc si in ceea ce priveste volumul de vanzari" spune si Horia Ciocan, Brand Managerul ARMURA.

Lansarea propriuzisa a acestui parteneriat va avea loc cu ocazia galei cu numarul 22 din istoria organizatiei, anuntata oficial pentru 21 martie in Bucuresti.

ARMURA avea deja sub contract o serie de luptatori ai RXF, printre care Campionii Cristina Stanciu si Mike Brightmon, dar si fostul detinator al centurii Ciprian Chiru sau luptatorul devean Alex Mezei. Acest parteneriat va insemna prezentat echipamentelor lor intr-o mult mai mare masura in evenimentele promovate de organizatia lui Sebi Vieru.

Pe langa RXF, ARMURA este si Furnizor Oficial al Federatiei Romane de Kempo si al Federatiei Romane de Arte Martiale.

Victor Corobea - www.natiuneaMMA.ro

magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA