Natiunea MMA

ARMURA FitSkin - cele mai noi produse din inventarul nostru de arte martiale
20/03/2013

 

Inovatia si permanenta straduinta de a iti aduce cele mai moderne si mai bune echipamente pentru practicarea artelor martiale sunt una dintre caracteristicile cu care ARMURA se mandreste. Nu ne consideram "brandul numarul 1" in Romania, ca atatea alte firme - apropo, oare cate numarul unu pot sa fie intr-o tara? - dar credem cu tarie in capacitatea noastra de inovare, si in dinamicitatea brandului nostru.

Si pentru ca linia noastre dedicata artelor martiale este in continua expansiune, ne-am gandit ca a venit momentul sa oferim un echipament complet pentru protectie corporala, format dintr-un rashguard si un colant care sa te ajute atat fizic, dar si vizual (pentru ca pana la urma toata lumea vrea sa arate bine chiar si cand practica sporturi de lupta).

 

Spunem fizic pentru ca materialul specific din care sunt realizate aceste produse contribuie nu doar la o protectie foarte buna impotriva gemenilor si a microbilor care se gasesc peste tot in salile de antrenament, dar si la sprijinirea contractiilor musculare prin suportul elastic specific pe care il acorda corpului in timpul antrenamentelor.

Cat despre partea vizuala, va lasam sa judecati si sa decideti singuri ;)

 

Pentru a deveni mandrul proprietar (sau de ce nu mandra proprietara) a noilor produse FitSkin, intrati AICI pentru colanti si AICI pentru rashguard. Si da, sunt o editie limitata, cel putin deocmandata!

Cu deosebita consideratie, 
Echipa ARMURA
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA