Natiunea MMA

ARMURA - prezenta la Campionatul European de Wado Kai Karate si la Campionatul National de Kempo
10/11/2010

Echipa ARMURA a fost prezenta la Campionatul European de Wado Kai Karate, desfasurat la Sala Polivalenta din Bucuresti in data de 6 noiembrie, si la Campionatul National de Kempo Semi-Contact care a avut loc duminica 7 noiembrie in Sala de Sport a Scolii Generale Nr 195 din Capitala.

Sportivii prezenti, alaturi de oficialii federatiilor participante au putut vedea intreaga gama de echipamente de lupta, de la manusi de lupta si de antrenament, la casti de protectie, pieptare, tibiere, scuturi si palmare, fase si pantaloni lungi si scurti.

ARMURA incearca astfel sa fie prezenta la cat mai multe gala organizate in Romania, pentru a oferi celor interesati un contact direct cu produsele din propriul portofoliu. Achizitionarea acestora se poate face si direct, la standurile expozitionale, cat si pe internet la www.ARMURA.ro.

Prin intermediul amabilitatii presedintelui Federatiei Romane de Kempo, Shihan Amatto Zaharia, sportivii castigatori ai diferitelor categorii de greutate din cadrul Campionatului National de Semi-Contact au fost premiati cu diverse echipamente de lupta ale acestui brand.

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA