Natiunea MMA

ARDEALUL LUPTA IN CUSCA - Gala EFC - MMA are loc in aceasta seara la Cluj
28/06/2013In aceasta seara, incepand cu ora 20 (accesul publicului incepe de la ora 18.30), Laurean Mihu  aduce in fata iubitorilor de arte martiale gala EFC MMA "Ardealul lupta in Cusca". Dupa evenimentele reusite de anul trecut in Cluj si Iasi, capitala economica a Ardealului este din nou centrul atentiei pasionatilor de lupte.

Nu mai putin de 24 de sportivi se vor intalni in hexagonul din Sala Polivalenta Horia Demian din Cluj Napoca.

Pe fight-cardul serii apar nume importante din artele martiale mixte romanesti si internationale, intr-un format deja clasic in tara noastra, Romania vs Ungaria.

FIGHT CARD

SUPER FIGHT:
1. IZIDOR BUNEA vs. CHIRU CIPRIAN : 85 Kg

ROMANIA vs. UNGARIA:
2. ARDELEAN ALICE vs. RÁCZ IREN: 60Kg
3. LANTOC ALEXANDRU vs. VÉGH SÁNDOR: 80Kg
4. OLTEAN IOAN vs. BENJAMIN MOLNAR :60 Kg
5. CIOCÂRLĂ MARIUS vs. BENKÖ LÁSZLÓ : 65-70KG
6. MARIUS CIPRIAN vs. FÉNYES ZSOLT : 65Kg
7. TAMAŞ ALIN vs. KÁLUCZ MARTIN : 80Kg
8. BREB SERGIU vs. ÖKRÖS SÁNDOR : 88 Kg
9. PASCU IOAN vs. SOLTÉSZ LÁSZLÓ : 84 Kg
10. TOLEA GIUMAG vs. ZATURECZKI ZSOLT : +100 Kg
11. GOMBOS ANDREI ( ECI)vs. JERRY OTTO: +100Kg


E inca un mare pas inainte in dezvoltarea MMA-ului romanesc, mai ales ca de data aceasta, GSP TV este partenerul media al galei. Asta inseamna ca orice pasionat al acestui sport poate urmari in direct evenimentul la TV, incepand de la ora 20."Ne dorim o seara plina de actiune, cu tehnici interesante, lupte disputate, KO-uri si submisii de cel mai inalt nivel. Dar mai presus de toate ne dorim sa oferim spectatorilor si telespectatorilor o seara de neuitat in compania luptatorilor nostrii" a declarat in exclusivitatea pentru Natiunea MMA promoterul evenimentului, Laurean Mihu.

ARMURA, partenerul oficial al Natiunii si totodata sponsor al galei va organiza acolo un stand expozitional unde doritorii pot vedea, proba si testa echipamentele lor de lupta. Mai mult, pentru a veni in intampinarea lor, cei care doresc sa le si achizitioneze pot face asta la preturi promotionale.

Va asteptam cu interes.magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA