Natiunea MMA

ABSOLUTO Cotroceni, cea mai noua sala de arte martiale din Bucuresti
29/09/2015

Absoluto Cotroceni, cea mai mare si mai moderna sala dedicata exclusiv artelor martiale, se deschide pe 28 septembrie. In Soseaua Panduri 71, doua dintre cele mai puternice branduri din zona sporturilor de combat inaugureaza o sala de arte martiale cu o suprafata de 400 mp ! Absoluto, liderul Romaniei in materie de BJJ si MMA, s-a asociat cu Pitbull Division, clubul detinut de cel mai titrat sportiv roman din Kickboxing, Ionut Atodiresei, pentru a-ti oferi cea mai buna experienta indiferent ca esti interesat de performanta sau doar pentru hobby.

Prima luna este gratuita. Pentru a beneficia de oferta si a obtine informatii complete despre program, abonamente etc., trimite un e-mail la contact@absoluto.ro sau suna la 0723.522.445 si vei obtine codul promotional.

Absoluto deschide astfel a doua locatie din Bucuresti, dupa cea din Splaiul Unirii 96, iar Pitbull Division se relocheaza din Piata Bucur. Head Coach in noua sala vor fi Ionut Atodiresei (Kickboxing si MMA striking), Camil Moldoveanu (BJJ si MMA grappling). si Tudor Mihaita (MMA Pro). Coach vor fi Ciprian Carausu (MMA Amator),  Horatiu Balint (BJJ si Strength & Conditioning), Marius Stan (BJJ Copii) si Daniel Gheorghita (Kickboxing Copii).

In aceasta locatie, ARMURA a deschis si un stand expozitional cu o mare parte din portofoliul lor de produse, unde cei interesati poti vedea, proba si achizitiona echipamente de lupta profesionale de cea mai buna calitate, la preturi fara concurenta de pe piata romaneasca.Ionut Atodiresei este singurul roman detinator de centura WAKO-Pro si are un palmares care cuprinde nu mai putin de 92 de victorii in Kickboxing! In ultimul timp si-a indreptat cariera catre MMA-ul profesionist, luptand in promotia romaneasca RXF, acolo unde a executat cel mai rapid KO din istoria MMA-ului din tara noastra: 3 secunde!Camil Moldoveanu este cel mai titrat roman in stilurile de grappling. Este singurul sportiv din lume care are titluri Mondiale BJJ World Pro, JJIF (Ju Jitsu International Federation) si SportAccord. Detine 4 titluri Mondiale si 5 titluri Europene.Tudor Mihaita este antrenorul cel mai titrat in Romania in MMA si Brazilian Jiu Jitsu. Presedinte si fondator al clubului Absoluto, detine centura neagra in Brazilian Jiu Jitsu. A antrenat si antreneaza sportivii care au adus Romaniei peste 1250 de medalii in competitii interne si internationale, incluzand 5 titluri Mondiale si 9 Europene. In MMA, echipa sa Absoluto MMA, are un palmares record in tara noastra cu 51 de victorii in galele profesioniste.Ciprian Carausu este luptator pro de MMA, iar in trecut a condus grupa de MMA amatori la Absoluto. Practicant de Karate din 1990, BJJ din 2006 si Kickboxing din 2007. Este centura neagra in karate si maro in BJJ. Ciprian se va ocupa de grupa de MMA amatori.Horatiu Balint este sportiv de performanta de mai bine de 12 ani, cu rezultate de exceptie in BJJ, Ju Jitsu Newaza, Kempo Grappling si Culturism. Este de doua ori detinator al centurii BJJ Belt League (Avansati) si a pus bazele unui program special de fitness dedicat atat persoanelor care vor sa isi redobandeasca rapid forma fizica, precum si persoanelor sedentare si supraponderale, denumit „FastShape”.Marius Stan antreneaza de mai mult de un an cu rezultate excelente grupa de BJJ Copii de la Absoluto: Academia de Campioni Absoluto. Practica BJJ din 2009, are centura albastra si este un sportiv activ in competitii.Daniel Gheorghita a fost de-a lungul anilor partenerul de antrenament al lui Atodiresei si are 15 meciuri la profesionisti. Se va ocupa de grupa de Kickboxing Copii si va fi ajutorul lui “Pitbull” la grupa de adulti.Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA