Natiunea MMA

A murit Kimbo Slice
07/06/2016                              A murit Kimbo Slice  
Legenda Bellator MMA s-a stins din viata azi, la doar 42 de ani.
                             
                              Kimbo Slice, pe numele sau real Kevin Ferguson, fusese internat in spital in Santa Florida luni, din motive care nu au fost facute publice.
Deocamdata, cauza mortii luptatorului nu este cunoscuta.

                              Presedintele Bellator MMA, Scott Coker, isi exprima regretul intr-un comunicat remis presei: "Suntem cu totii socati si intristati de disparitia timpurie a lui Kimbo Slice, un membru indragit al familiei Bellator. A fost un om extrem de carismatic, iar personalitatea sa transcede lumea sportului. Este devastator. In afara custii era un urias prietenos si generos si un om devotat familiei sale. Pierderea lui ne lasa cu inimile grele, iar gandurile noastre se indreapta spre familia, prietenii si fanii lui."
                             
                               Nascut in Bahamas, Kimbo Slice a fost arhicunoscut pentru luptele de strada, dar si pentru faptul ca a fost unul dintre pionierii galelor MMA.
                             
                               The King of The Web Brawlers, cum l-a denumit Rolling Stone, trebuia sa-l infrunte pe James Thompson in gala Bellator 158 din 16 iulie, de la Londra. 
                           
                               Acum, intreaga natiune a MMA-ului, alaturi de sotia sa Antionette Ray si cei sase copii, trebuie sa infrunte despartirea de acest minunat OM. RIP, Kimbo!magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA