Natiunea MMA

A doua editie a Cupei ARMURA la Kickbox, in perioada 19-20 septembrie la Tirgu Mures
31/07/2015In perioada 19-20 septembrie, in Sala Sporturilor din Tirgu Mures, brandul romanesc de arte martiale ARMURA in colaborare cu Clubul Sportiv Gombos Martial Arts si sub patronajul Primariei si Consiliului Judetean Mures revine cu cea de-a doua editiei a Cupei ARMURA la Kickbox.

Va fi un eveniment dedicat tuturor iubitorilor acestei arte martiale, la toate categoriile de greutate si varsta. Copii si juniorii mici (14-16 ani) vor concura pe tatami dupa reguli de Kick-light, in timp ce juniorii mari (16-18) si seniorii vor urca in ring pe reguli de K-1.

Dupa o prima editie reusita din 2014, cand au participat la prima editiei 200 de sportivi de la 31 cluburi de profil din tara, anul acesta sunt asteptati la Tirgu Mures toti actualii si viitorii prieteni si parteneri ai acestui brand. ARMURA va oferi, ca si anul trecut, premii substantiale sub forma de echipamente profesionale, ca si trofee si medalii pentru toti castigatorii.

Toti cei interesati pot obtine mai multe detalii la emailul bogdan@sportlife.ro sau la numarul de telefon 0731.014.128 Bogdan Cont.

Victor Corobea - www.natiuneaMMA.romagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA