Natiunea MMA

A apărut primul trailer la "Haywire", filmul cu Gina Carano
26/07/2011

Trailerul filmului "Haywire" cu Gina Carano a fost lansat īn week-end și ne aduce o privire asupra primului rol principal la Hollywood jucat de superstarul din Strikeforce.

"Haywire", regizat de laureatul premiului Oscar, Steven Soderbergh, este povestea unui agent sub acoperire, Mallory Kane, jucat de Gina Carano, care vrea să se răzbunare după ce a fost trădată de către cineva din interiorul agenției.

Tānăra de 29 de ani este īn bună companie īn acest film, alături de ea jucānd actori celebrii precum Ewan McGregor, Channing Tatum, Bill Paxton, Michael Douglas şi Antonio Banderas.

Urmăriți mai jos trailerul acestui film:

 
Īn 2009, cariera lui Carano īn MMA a luat o pauză după ce a semnat pentru film, la scurt timp după ce a pierdut īntr-un meci pentru titlu Strikeforce, īmpotriva lui Cris Cyborg īn luna august. Carano care deține un palmares de 7-1, a fost programată să se īntoarcă īn luna iunie pe cardul galei Strikeforce: Overeem vs Werdum, dar sa retras după ce a picat un test medical.

Şi aici este un interviu cu Carano desfășurat īn week-end la Comic-Con 2011, īn San Diego. Este unul din primele sale interviuri după apariția ei īn februarie la gala Strikeforce cānd si-a anunțat īntoarcerea īn MMA.


Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA