Natiunea MMA

A 3-a runda SUPERKOMBAT World Grand Prix la Braila, pe 1 octombrie 2011
22/09/2011

Promotorul Eduard Irimia a anuntat ieri intr-o conferinta de presa ca a 3-a etapa de calificare a turneului de grei SUPERKOMBAT WGP va avea loc la Braila, pe 1 octombrie 2011 locul in care in urma cu 7 ani tot el a organizat  o spectaculoasa gala intitulata Arde Braila!.

Desi fight-cardul oficial va fi facut cunoscut saptamana viitoare, pentru evenimentul de la Braila, din 1 octombrie 2011, au fost anuntate cateva nume cunoscute: Stefan Leko,Ricardo Van den Bos, Sebastian Van Thielen, Catalin Morosanu, Benny Adegbui, Coco Rus si Lucian Danilencu.

Morosanu il va intalni pe cel care trebuia sa ii fie adversar colegului sau de la Scorpions Iasi, Sebi Ciobanu.

Cu aceasta ocazie isi va face revenirea in tara si Lucian Danilencu, sportiv roman care traieste si se antreneaza in Italia, la Torino, unde lupta in gale profesionisite de kickbox.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA