Natiunea MMA

6 romani in semifinalele Campionatului European de Kickbox de la Bucuresti
29/11/2012

Romania va avea sase reprezentanti in semifinalele Campionatelor Europene de kickbox WAKO, care sunt programate joi in Sala Polivalenta din Capitala. Competitia este organizata sub egida FRAMC si World Associaton of Kickboxing Organizations. Pe tatami numarul 2, Andrei Costea va fi in prima semifinala a categoriei -79 de kilograme la kick-light si va lupta de la ora 11:56 impotriva rusului Aivar Gafurov, in timp ce Kamil Ruta (Polonia) vs Salvatore Mangiafico (Italia) este a doua semifinala a categoriei.

Tot pe tatami 2 este programata joi, de la ora 13:20, intalnirea dintre Mihai Cirstea si ungurul Viktor Hargitai in penultimul act al categoriei -94 de kilograme, in timp ce la +94 de kilograme, tot la kick-light, Daniel Alexandru se va duela cu polonezul Michal Wszelak pentru un loc in finala.
Al patrulea sportiv roman care este in semifinale la proba de kick-light, dar la categoria -89 de kilograme, se numeste Nicolae Bogdan Zamfir, iar joi de la ora 12:52 va trebui sa il invinga pe elvetianul Franz Gruber pentru a-si asigura cel putin medalia de argint. In cea de-a doua semifinala se intalnesc polonezul Cyprian Grzeda si Dejan Vajs din Slovenia.

La full-contact, tara noastra va fi reprezentanta in semifinale de Amansio Paraschiv (-67 kg) si de Danut Hurduc (-91 kg), ambii urmand sa lupte in ringul cu numarul 1. Campion european en-titre, Amansio va incerca sa se califice in finala in dauna ucraineanului Davyd Ahakhanov intr-un meci programat la ora 12:44, in timp ce ieseanul Hurduc trebuie sa treaca de germanul Eugen Waigel de la ora 14:54.

Intrarea la Campionatele Europene de Kickbox, organizate in Sala Polivalenta din Bucuresti, este gratuita, inclusiv la finalele programate vineri si sambata.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA