Natiunea MMA

5 dueluri confirmate pentru gala UFC din Singapore
29/03/2017  Ultimate Fighting Championship a anuntat primele confruntari ale evenimentului din 17 iunie, gazduit de Stadionul Kallang.
  Astfel, intr-una din cele mai interesante partide se vor intalni “greii” Andrei Arlovski si Marcin Tybura.
  Bielorusul de 38 de ani nu se afla in cea mai buna perioada a carierei. Fost campion la categoria grea, Arlovski incearca sa-si revina dupa seria de patru esecuri consecutive suferite, in ordine, in fata lui Stipe Miocic, Alistair Overeem, Josh Barnett si Francis Ngannou. Totusi, “The Pit Bull” a adunat nu mai putin de 25 de victorii in cei 18 ani de activitate.
  Adversarul sau, Marcin Tybura este la al patrulea meci in UFC. Pana acum, “Tybur” are la activ doua victorii, suferind si o infrangere. Dupa debutul nefericit in UFC, respectiv infrangerea in fata lui Timothy Johnson, polonezul a reusit sa triumfe in meciurile cu Viktor Pesta si Luis Henrique. Per total, sportivul de 31 de ani a ajuns la 15 meciuri castigate si doar doua pierdute.
  Pe langa disputa dintre Arlovski si Tybura, UFC Fight Night 111 mai cuprinde partidele dintre Takanori Gomi si Jon Tuck la categoria usoara, Yuta Sasaki si Justin Scoggins la musca, Russell Doane si Kwan Ho Kwak la categoria cocos, respectiv dintre Cyril Asker si Walt Harris la categoria grea.
  Inca nu s-au anuntat regimul de difuzare tv si capul de afis al galei.

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

 Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA