Natiunea MMA

5,7 milioane de oameni au urmarit lupta dintre Cain Velasquez si Junior dos Santos
14/11/2011

Prima lupta televizata gratuit de pe tabelul principal al unei gale UFC a durat numai 64 de secunde, dar a devenit una dintre cele mai urmarite confruntari din istoria sporturilor de contact.

Confruntarea dintre Junior dos Santos si Cain Velasquez a atras nu mai putin din 5,7 milioane de spectatori pe canalul de televiziune FOX, conform datelor facute publice astazi de Fox Sports Media Group. Aceasta statistica face din UFC on FOX 1 cel mai urmarit eveniment din istoria promotiei americane, si totodata cea mai vizionata confruntare profesionista de la victoria lui Lennox Lewis in fata lui Vitali Klitschko pe HBO, din 2003, urmarita atunci de nu mai putin de 7 milioane de oameni.

UFC on FOX a depasit astfel si recordul pentru o lupta de MMA detinut pana acum de gala EliteXC care i-a adus fata in fata pe Kimbo Slice si James Thompson, in mai 2008.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA