Natiunea MMA

200 de luptatori de Jiu-Jitsu Brazilian, asteptati la Braila
19/09/2016  Icon Jiu-Jitsu Team organizeaza, in data de 8 octombrie, la Sala Carantina din Braila, editia a patra a Cupei Danubius la Jiu-Jitsu Brazilian.
  Competitia este structurata pe doua sectiuni Gi si No Gi, urmand sa se desfasoare dupa regulile forului international de profil.
  La intreceri vor lua parte circa 200 de sportivi din Romania si Republica Moldova. Si-au anuntat deja prezenta cluburi din Bucuresti, Craiova, Mangalia, Barlad, Galati , Bistrita, Constanta, Iasi, Brasov si Braila.
  De altfel, municipiul Braila este al doilea din tara noastra ca numar de practicanti de Jiu-Jitsu Brazilian, avand in vedere cei 100 de sportivi care activeaza la cele doua cluburi din orasul de malul stang al Dunarii.
  Jiu Jitsu Brazilian este practicat in mod organizat Ón Romania de circa 12 ani. Printre cei care au ales acest stil de arte martiale se numara Ionut Atodiresei, Tolea Ciumac, Stefan Dediu, Eugen Preda sau Marius Tita.

Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA