Natiunea MMA

13 medalii pentru Absoluto la Londra, incluzand un Campion European No Gi
24/10/2012

Doua zile de foc pentru Absoluto BJJ la Londra, care a participat pe 20 noiembrie la Open-ul Londrei IBJJF si pe 21 noiembrie la Campionatul European No Gi IBJJF! In prima zi, cu 7 sportivi in concurs, clubul nostru a cucerit 6 medalii: 2 aur prin Mihai Handrea si Tudor Mihaita, 1 argint prin Radu Rosca si 3 bronz prin Andrei Muscalu, Nicolo Bonati si Camil Moldoveanu. A doua zi, la prima editie a Campionatului European No Gi, organizat de IBJJF, sportivul Absoluto Remus Corbei a facut senzatie: Campion European in categorie si Vicecampion European la Open (pierzand meciul la decizie). Au mai urcat pe podium: Ciprian Carausu (finala disputata cu Corbei), Radu Rosca, Nicolo Bonati – argint, Camil Moldoveanu si Tudor Mihaita – bronz.

De mentionat ca Mihai Handrea a participat doar in prima zi de concurs, iar Remus Corbei doar in cea de-a doua. Totodata, unul dintre favoritii la medaliile de aur, multiplul campion Camil Moldoveanu, si-a recidivat o accidentare mai veche, neputand sa continue competitia.

Absoluto incheie in triumf “campania Londra”, cu 13 medalii in doua zile de concursuri si un nou titlu major, ducand astfel palmaresul clubului la: 6 titluri  europene si 2 mondiale!

O performanta remarcabila pentru Romania, care a mai avut in concurs rezultate foarte bune si prin cluburile Behring Romania si Bittan Academy!

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA