Natiunea MMA

"Ursul Carpatin" Ghita Ignat a fost arestat pentru fraude cu carduri bancare
27/11/2012

Toate canalele de stiri din tara au transmis informatii despre actiunea la nivel national intreprinsa de Politia Romana in colaboare cu FBI si Secret Service, pentru descoperirea si prinderea infractorilor care fraudau carduri bancare din strainatate.

Din pacate, lumea artelor martiale mixte este si ea implicata in acest scandal.

Unul dintre cei mai cunoscuti grei din Roamania, Ghita"Ursul Carpatin" Ignat, a fost retinut impreuna cu numerosi alti romani, sub acuzarea de frauda informatica si tranzactii bancare ilegale. Conform datelor furnizate de mai multe surse din mass-media el se afla acum in arestul Inspectoratului Judetean de Politie Suceava, cu ordonanta de retinere pentru 24 de ore si urmeaza sa fie prezentat in fata judecatorilor care vor decide sau nu retinearea lui pentru inca 29 de zile.

Se pare ca Ignat a fost complice la fraudarea unor cadruri de credit din Australia.

La ultima sa prezenta in ring, Ignat l-a invins inainte de limita intr-o lupta de MMA pe Attila Ucar, intr-o gala organizata la Iasi in luna martie. El trebuia sa urce in ring si in gala SuperKombat Onesti, programata pe 7 decembrie in orasul din Moldova, pentru a aduce artele martiale mixte si in galele promovate de Eduard Irimia. In situatia de fata, daca judecatorii decid retinerea lui pentru 29 de zile, prezenta in gala din Onesti nu mai poate avea loc.

Victor Corobea - www.natiuneaMMA.ro

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA