Natiunea MMA

"The Bodyguard - Fortele Speciale", primul reality show de televiziune dezvoltate de SuperKombat
21/03/2012

COMUNICAT DE PRESA

Eduard Irimia Promotions revine cu nou show: The Bodyguard – Forţele Speciale

Promotorul circuitului mondial Local Kombat, Eduard Irimia, şi postul Sport.ro, organizează un nou reality-show în lumea sporturilor de contact dedicat, de această dată, forţelor speciale din Poliţie, Jandarmerie, SPP, dar şi din cadrul firmelor de pază specializate, numit “The Bodyguard – Forţele Speciale”.

Ediţia pilot, organizată cu ajutorul Federaţiei Local Kombat România, Federaţiei Române de Arte Marţiale de Contact, dar şi a postului Sport.ro, va avea loc în România, prima gală-semifinală fiind programată pe 30 martie la Târgu Jiu. “Va fi o confruntare între luptători din forţele speciale. Aşteptăm pe toată lumea care crede că poate face faţă într-o astfel de competiţie de Local Kombat. Sunt luptători foarte buni care încă nu au ieşit la suprafaţă pentru performanţa mondială. Nu ştim de unde poate sări iepurele. Mă aştept să găsim un nou Moroşanu sau Raul Cătinaş, care au venit la rândul lor la diferite evenimente de descoperire a talentelor. Pe lângă asta, ne dorim să promovăm şi cât mai multe sporturi de contact prin Federaţia Local Kombat România”, a declarat Irimia.

În perioada imediat următoare, gale de acest gen vor fi organizate de promotorul român şi în alte ţări de pe mapamond. “Ne dorim să creăm o nouă generaţie de eroi în Local Kombat. Vom avea astfel de show-uri în toată lumea în colaborare cu promotorii locali”, a adăugat oficialul.

Meciurile se vor disputa pe durata a trei reprize de câte două minute, după reguli de Local Kombat. Vor avea loc patru piramide în fiecare dintre cele două gale-semifinale, fiind acceptate trei categorii de greutate: 85 de kilograme, 95 de kilograme şi plus 95 de kilograme.

Până în momentul de faţă au semnat contractul de participare nu mai puţin de 30 de sportivi, iar înscrierile continuă la adresa de e-mail office@superkombat.com sau la numărul de telefon 0744.566.228. Cea de-a doua gală va avea loc la Deva, pe 5 mai, urmând ca învingătorii piramidelor să se întâlnească în super-fight-uri, la Timişoara, la începutul lunii iunie, atunci când se vor stabili cei patru norocoşi pentru promovare la nivel internaţional în galele lui Eduard Irimia.

Pe lângă şansa de a se bate în Local Kombat, circuitul de sporturi de contact cu cea mai mare expunere la nivel global, învingătorii de la “The Bodyguard – Forţele Speciale” vor încasa şi premii în bani, care ajung la o valoare totală de 15.000 de euro.

Galele “The Bodyguard – Forţele Speciale” vor fi transmise în direct pe voyo.ro şi în reluare pe Sport.ro

Alin Huiu - Ofiter de presa SuperKombat
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA