Natiunea MMA

"Smokin" Joe Frasier pleaca dintre noi, la 67 de ani
08/11/2011

"Nu vreau sa imi fac KO oponentul. Vreau sa il lovesc, sa fac un pas in spate si sa ma uit cum il doare" - Joe Frazier

"Smokin" Joe Frasier a plecat dintre noi aseara, dupa o lunga si dificila lupta cu cancerul de ficat. Nascut la 12 ianuarie 1944, el a cucerit medalia de aur la Jocurile Olimpice din 1964 si titlul de campion al categoriei grele in boxul profesionist de-a lungul carierei sale incununate de glorie. Cele mai cunoscute momente ale acesteia sunt trilogia de lupta impotriva lui Muhammad Ali.

Frazier a fost intotdeauna o figura foarte importanta in lumea boxului profesionist. Multi sportivi din ziua de azi au intrat in salile de lupta datorita influentei pe care acesta a avuto asupra generatiilro mai tinere.

Era un monstru in ring. A fost unul dintre campionii de legenda. Sa nu ii plangem plecarea, sa ii celebram existenta intre noi, si sa ii multumim pentru tot ce a facut in intreaga sa cariera si viata.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA