Natiunea MMA

"Shogun" Rua vs Rashad Evans, in luna martie la UFC 129 din Newark, New Jersey
15/12/2010


          Mauricio "Shogun" Rua        vs                Rashad Evans

Rashad Evans va avea pana la urma ocazia sa lupte cu Mauricio "Shogun" Rua pentru titlul categoriei semi-grea a UFC pe 19 martie, cand cei doi se vor infrunta la UFC 129 ce urmeaza sa se desfasoare in Newark, New Jersey.

Stirea a fost publicata pentru prima data ieri de Sportsnet.ca, iar Sherdog a confirmato din surse apropiate acestei lupte. Sportsnet a mai scris si despre o posibila confruntare intre Tito Ortiz si Antonio Rogerio Noguiera, dar sursele noastre nu au putut confirma si acest lucru.

Lupta urma sa aiba loc la UFC 128 in luna martie, in Emiratele Arabe Unite. Nici gala cu numarul 128 si nici cea cu numarul 129 nu au fost inca confirmate oficial de promotia americana.

Evans are doua victorii consecutive la activ in Octogon, dupa ce a pierdut in fata lui Lyoto Machida in 2009. El a reusit sa castige in fata lui Thiago Silva si Quinton "Rampage" Jackson.

"Shogun" Rua s-a luptat cu probleme la genunchi in ultimii ani, iar ultima sa accidentare l-a lasat pe margine pana in luna mai. Brazilianul are trei victorii in ultimele patru lupte, dupa ce ultima sa infrangere a survenit in urma unei decizii controversate in fata pe atunci campionului Lyoto Machida la UFC 104 in 2009. Rua si-a luat revansa si i-a luat titlul conationalului sau printr-un KO in chiar prima runda a luptei de la UFC 113.

Mike Whitman - www.sherdog.com
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA