Natiunea MMA

"Shogun" Rua revine dupa multi ani la Nova Uniao inainte de UFC "Rio"
27/07/2011

La cateva saptamani dupa infrangerea suferita in fata lui Jon Jones , Mauricio "Shogun" Rua a revenit la vechiul sau mentor, Rafael Cordeiro de la Kings MMA in Huntington Beach, California. Acum, odata cu apropierea urmatoarei sale aparitii in Octogon din gala UFC 134, se pare ca Rua e gata sa se mute din nou.

Cu cinsprezece zile inainte de revansa cu Forrest Griffin din Rio, Shogun si Cordeiro pleaca spre capitala economica a Braziliei, pentru o perioada de acomodare. Acolo, cei doi vor incheia tabara de pregatire la celebra academie Nova Uniao, sub comanda lui Andre Pederneiras.

Fostul campion al semi-greilor UFC va ajunge in tara sa natala pe 13 august, cu o echipa formata din Rafael Cordeiro, un antrenor de lupte si Renato "Babalu" Sobral, primul om care l-a invins pe "Shogun" si echipierul sau din colt acum. Echipa isi va stabili intai baza la Curitiba, acasa la Cordeiro, dupa care se va multa in Rio.

"Am decis sa facem ultima etapa a pregatirii in Rio de Janeiro, iar eu mi-am dorit foarte mult sa fie la sala Maestrului Pederneiras" a declarat Cordeiro. "Avem intotdeauna nevoie de sprijin, si sunt sigur ca Nova Uniao, unul dintre centrele de excelenta ale MMA-ului mondial, este un loc unde putem avea parte de asa ceva. Sunt onorat sa il avem pe Shogun la antrenament cu 'Dede' Pederneiras."

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA