Natiunea MMA

"Sabia Samuraiului" a ajuns in Prahova; Ambitia Madalin aduce acasa opt titluri de campion
09/11/2011

Weekend-ul acesta, la sala Polivalentă a Universității de Agronomie din București, s-a desfășurat Campionatul Internațional de Arte Marțiale „Judgement Day”. Peste 700 de sportivi, veniți din toate colțurile lumii, și-au arătat talentul în arte marțiale militare. Printre ei s-au aflat și 26 de sportivi antrenați de jandarmul Mădălin Tănase.

 Ajuns la cea de-a șaptea ediție, Campionatul Internațional de Arte Marțiale „Judgement Day” 2011, desfășurat sâmbătă și duminică la București, s-a dovedit a fi un real succes pentru sportivii antrenați de jandarmul prahovean Mădălin Tănase. „A fost o competiție pe cinste. Am avut sportivi de diferite vârste, din diferite colțuri ale județului. Au fost concurenți de la Băicoi, de la CSM Ploiești și o luptătoare din Valea Călugărească”, ne-a declarat Mădălin Tănase, jandarmul care, în ultimii ani, a reușit să transforme tinerii cu probleme sociale în adevărați campioni. Cei 26 de sportivi, cu vârste cuprinse între 5 și 18 ani, au reușit să facă față exigențelor concursului și s-au impus în rândurile celor peste 700 de participanți din cadrul a 40 de cluburi din toată lumea.

„Ne-am întors cu opt titluri internaționale de campioni. Avem multe medalii aduse în județul nostru iar clubul Ambiția a reușit să câștige un trofeu mult râvnit de organizațiile de lupte din toată lumea. Este vorba de „Spada Samuraiului, o distincție de cel mai bun club de lupte în tehnici militare.Țin pe această cale să-i mulțumesc domnului primar Ciprian Stătescu (n.r – primarul orașului Băicoi) pentru sprijnul pe care ni l-a acordat și de data”, a mai adăugat Mădălin Tănase. În ringul de luptă a urcat chiar și antrenorul sportivilor prahoveni care a reușit să obțină titlul de campion la categoria 16-45 de ani, la tehnici de luptă militară. Printre sportivii  participanți la competiția de la București s-au aflat luptători din Anglia, Mexic, Argentina, Bulgaria, Serbia și multe alte țări în care artele marțiale au un impact mult mai mare în societate decât la noi. Cu toate astea, luptătorii prahoveni au reușit să se mențină la înălțime.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA