Natiunea MMA

"Mr Perfect" Ernesto Hoost va reveni in ring pe 23 Martie, in Japonia
06/03/2014Un mare luptator nu se poate sta mult timp departe de lumina reflectoarelor si de ring. Ernesto Hoost a anuntat public revenirea sa in activitate, intr-o gala programata in Japonia pe 23 Martie. Daca vi se pare ciudat ca un luptator de 48 de ani sa lupte din nou dupa o perioada atat de lunga de inactivitate, atunci pot spune ca nu urmariti sufficient de aprope lumea aceasta a sporturilor de contact.

"Mr Perfect" cu era el supranumit a fost unul dintre cei mai influenti sportivi din aceast stil de lupta, si de asemena unul dintre cei mai dominanti grei din istoria kickboxului profesionist.

“Imi anunt participarea la evenimentul din 23 Martie ce va avea loc in Japonia" a declarat luptatorul olandez. "Stiu ca multi ma vor considera nebun. Poate sunt, poate nu. Sunt decis sa lupt cu cei mai buni. Daca voi rezista, voi continua, daca nu… ma voi opri. Oricum, antrenamentele imi fac o mare placere. Acum imi dau seama cat de mult mi-au lipsit. Adversarul meu va fi Thomas Stanley, suntem cam de aceeasi varsta”.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA