Natiunea MMA

"Mighty Mo" Siliga semneaza cu promotia de MMA Superior Cage Combat; debutul e asteptat in noiembrie
04/08/2011Bombardierul samoan, Siala-Mou "Mighty Mo" Siliga merge in Sin City.

MMAjunkie.com a aflat din mai multe surse ca nou-lansata promotie Superior Cage Combat a semnat un contract cu veteranul luptator de K-1, MMA si box pentru o aparitiei intr-o gala viitoare in Las Vegas.

Desi nu a fost inca desemnat oficial un adversar pentru el, lupta de debut este asteptata sa se desfasoare intr-o gala Superior Cage Combat.

SCC a organizat gala lor inaugurala in mai 2011, iar urmatorul lor eveniment este un show pe 20 august, in Las Vegas, unde vor putea fi urmariti in co-main eventuri Josh Neer vs Blas Avena si John Alessio vs Waachim Spiritwolf.

Castigator a doua turnee de Grand Prix in K-1, Siliga e mai bine cunoscut in cercurile lumii kickboxului international pentru reusite in fata unor nume mari ca Remy Bonjasky sau Carter William, iar in MMA pentru victorii in fata lui Hong Man Choi, Gary Goodridge sau Scott Lighty.

Mighty Mo si-a facut debutul in MMA inca din 2003, cand a reusit un KO in fata lui Mark Smith. Au trecut apoi aproape patru ani inainte ca el sa revina in acest sport, dar atunci cand a facuto a reusit doua victorii prin KO in fata lui Ruben "Warpath" Willareal si Min Soo Kim. Au urmat apoi insa doua infrangeri in fata lui Josh Barnett si Semmy Schilt. Ultima sa aparitiei intr-o lupta de MMA a fost in martie 2010.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA