Natiunea MMA

"Mayhem" Miller si Michael Bisping, antrenorii Sezonului 14 al The Ultimate Fighter
28/05/2011


Michael Bisping                              Jason "Mayhem" Miller

Jason "Mayhem" Miller si MIchael Bisping au fost selectati pentru a fi antrenorii Sezonului 14 al showului de televiziune The Ultimate Fighter, care va incepe inregistrarile din toamna.

Alegerea lui Bisping este una asteptata de multa lume, dupa ce el a castigat Sezonul 3 si a mai antrenat in Sezonul 9, fiind binecunoscut audientei TUF.

Jason Miller este insa o surpriza intr-o oarecare masura. El a semnat doar recent cu UFC, dupa ce a concurat pentru Strikeforce, iar gigantul american selecteaza de obicei veterani de-ai sai pentru postul de antrenor.

"Mayhem" este insa o alegere destul de logica, in contextul noilor probleme cu legislatia pe care le are Chael Sonnen, considerat de multi unul dintre cei mai buni candidati pentru postul de antrenor. Miller are o personalitate foarte colorata, si in plus are experienta lucrului din TV, el fiind gazda emisiunii MTV "Bully Beatdown".

Miller urma sa lupte cu Aaron Simpson in iulie, dar acum se pare ca va astepta pana in decembrie pentru a lupta cu Bisping.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA