Natiunea MMA

"Mayhem" Miller lupta cu o legenda a MMA la DREAM 16
30/08/2010

Brendan Conlan - www.fiveouncesofpain.com

Desi Jason "Mayhem" Miller a obtinut destule succese in cariera sa, impotriva unor competitori respectabili, gazda emisiunii "Bully Beatdown" de la MTV e mai cunoscut pentru stilul sau extravagant de comportament. Pe 25 septembrie, Miller va avea sansa sa testeze amandoua caracteristicile sale. Directorul executiv al HDNet Fights, Andrew Simon, a anuntat pe contul sau de Twitter ca Miller va lupta cu Kazushi "Vanatorul de Gracie" Sakuraba in gala DREAM 16 din Nagoya, Japonia.

La fel ca si Miller, la cei 41 de ani ai sai, Sakuraba nu e cunoscut doar ca un fenomenal grappler, care intruchipeaza "spiritul de luptator" al acestui sport ca nimeni altul, dar si ca un om care a uimit audientele de-a lungul anilor cu intrari in scena spectaculoase, capabile sa puna un zambet pe fata oricarui spectator.

Omul care a ascunsc o data un Xbos in pantalonii sai la un cantar oficial si care nu o data a urcat in scena purtand o masca des intalnita in pro-wrestling are , nu intamplator, un palmares foarte respectabil in MMA, de 26-13, cu victorii in fata unor nume foarte mari din aceasta lume ca Kevin Randleman, Quinton "Rampage" Jackson, Vitor Belfort si Ken Shamrock (ca sa nu mai mentionam dominatia sa asupra familiei Gracie din primii ani ai PRIDE, care i-a si adus porecla de "Gracie Hunter").

Miller a incercat recent sa obtina o lupta impotriva campionului Strikefroce, Nick Diaz, ca urmare a unei altercatii in ring din aprilie, dar a vazut ca aceasta sansa disapre in neant atunci cand s-a anuntat oficial ca Diaz va lupta cu KJ Noons in luna octombrie. Cu un palmares de 23-7, "Mayhem" si-a exprimat nu o data admiratia pentru Sakuraba, asa ca o confruntare dintre cei doi e o lupta care merita urmarita.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA