Natiunea MMA

"King Mo" Lawal respecta dar nu se teme de jiu-jitsul lui Roger Gracie
05/07/2011

Muhammed "King Mo" Lawal a facut cateva schimbari de la infrangerea din august 2010 in fata lui Rafael "Feijao" Cavalcante.

Convins ca are nevoie de mai multa structura, el si-a schimbat tabara de pregatire, si s-a alaturat celor de la American Kickboxing Academy - casa campionului categoriei grele a UFC, Cain Velasquez, printre altii.

"E foarte interesant aici, e multa munca grea" a spus el intr-un interviu recent, vorbind de noua sa echipa. "E bine. Sunt bucuros ca sunt aici."

In mai putin de trei ani de lupta, el si-a facut un nume in lumea mare a artelor martiale mixte. Jumatate din luptele sale au fost in Japonia, dar a concurat si pentru promotia Strikeforce in America. A reusit chiar sa castige titlul categoriei semi-grele de la fostul detinator, Gegard Mousasi, dar dupa ce l-a pierdut in fata lui Feijao a fost nevoit sa se opereze la ligamentele incrucisate ale piciorului.

Acum, el urmeaza sa revina in lupta. Il va intalni pe Roger Gracie in gala din 30 iulie, Strikeforce "Fedor vs Henderson".

"E bun la sol, dar nu mi-e frica" a spus Lawal. "Nu mi-e frica de nici o pozitie. Chestia e ca stiu ca e bun la sol, dar doar pentru ca e asa nu inseamna ca ar trebui sa imi fie teama de punctele lui forte. Trebuie sa il respect, dar nu poate sa imi fie teama de el. Daca lupta ajunge la sol, va trebui doar sa lupt inteligent."

In plus, el a subliniat ca s-a pregatit adesea cu centuri negre in BJJ, nume mari in MMA-ul actual: Fabricio Werdum, Marcelo Garcia sau fratii Nogueira.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA