Natiunea MMA

"Golden Boy" Badr Hari isi face revenire la lupta in luna mai, dupa o pauza de aproape un an
21/01/2011

Este stirea pe care o asteptam cu totii. Cel mai mare nume din kickboxul profesionist al acestui moment isi va face revenire in lupta dupa o pauza competitionala de aproape un an de zile. Stirea vine intr-un moment cum nu se poate mai potrivit pentru kickboxul mondial dupa problemele majore pe care le are FEG, compania mama a K-1, si dupa amanarea de catre It's Showtime a galei de la Amsterdam ArenA .

Badr Hari isi va face revenirea la activitatea competitionala in luna mai, intr-o gala pusa in scena de promotia olandeza It's Showtime in Lyon, Franta. Oponentul sau urmeaza sa fie anuntat in urmatoareale doua saptamani. Avand in vedere ca Badr nu a mai luptat de multa vreme, este de asteptat ca acesta sa fie un nume mare, dar in acelasi timp un adversar destul de usor pentru marocan.

Simon Rutz, proprietarul promotiei It's Showtime si a companiei de management sportiv Black Label care se ocupa de cariera lui Hari a facut public acest anunt in ziarul olandez De Telegraaf.

"Oponentul sau urmeaza sa fie prezentat in urmatoarele doua saptamani" scrie cotidianul din Olanda. " 'Badr isi face revenirea in luna mai' confirma managerul sau, Simon Rutz. 'Speram ca acum el sa faca ce stie mai bine: sa lupte frumos in ring. Trebuie sa arate ca este printre cei mai buni sportivi din lume' a incheiat omul de afaceri".

Probabil cea mai asteptata lupta de catre fani ar fi o confruntare intre Hari si Hesdy Gerges, omul care i-a luat centura de campion a It's Showtime dupa ce marocanul a fost descalificat in urma unui gest nesportiv in gala de la Amsterdam ArenA din mai anul trecut. Hesdy are insa programata o lupta cu Daniel Ghita pe 6 martie. In decembrie, in cadrul galei The Sand a It's Showtime, a fost anuntat ca Hesdy urmeaza sa isi apere titlul in cadrul galei de la Amsterdam ArenA din mai, dar cu exista toate semnele ca aceasta ar putea sa se amane, ramane de vazut este posibil ca sa se incerce organizarea unei revanse intre Gerges si Hari.

Matthew Roth - www.headkicklegend.com
Dave Walsh - www.liverkick.com
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA