Natiunea MMA

"Cigano" Dos Santos semneaza un contract cu firma lui Ronaldo inainte de UFC 166
24/09/2013Junior “Cigano” dos Santos a semnat un contract important inainte de urmatoarea confruntare din UFC 166.

Fostul campion UFC de la categoria grea, se va intoarce in Octogon pe 19 Octombrie intr-o lupta impotriva lui Cain Velasquez, dar pana atunci a intrat intr-o colaborare cu 9ine, una dintre cele mai importante companii de marketing sportiv din Brazilia.

“Sunt mandru sa fac parte din aceasta echipa. Sunt axat pe urmatoarea confruntare ce va avea loc in 19 Octombrie, iar semnarea acestui contract ma motiveaza foarte mult sa imi recuperez centura. Sunt sigur ca vom face o treaba excelenta”, a spus dos Santos.

9ine a fost creat de fostul star al fotbalului brazilian Ronaldo in 2011 impreuna cu alte vedete din acest sport precum Neymar Jr (Barcelona), Lucas (Paris Saint-Germain) si Alderson Silva din UFC.

Conform CEO-ului 9ine, Marcus Buaiz, compania se va ocupa de imaginea lui dos Santos, de contractele cu sponsorii si de media. “Cigano” este sponsorizat in prezent de Nike, TNT si Corinthians.

“Cigano este un campion, avand o imagine dorita de multe companii, avand o buna relatie cu cei din presa. Scopul nostru este sa crestem impreuna aceasta imagine”, a declarat Buaiz.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA