Natiunea MMA

"Big Nog" Nogueira vrea ca CroCop sa il invinga pe Mir la Indianapolis
03/09/2010

Eduardo Cruz-www.mmamania.comAntonio "Rodrigo" Nogueira, care urmeaza un tratament de recuperare in urma operatiei la sold,care l-a impiedecat sa lupte impotriva lui Frank Mir in main event-ul UFC 119 din Indianapolis,Indiana, vrea ca inlocuitorul sau Mirko Cro Cop sa il invinga pe Mir.
"Minotauro" si Mir au fost antrenori opozanti in reality show-ul The Ultimate Fighter,care a culminat cu cei doi luptatandu-se pentru titlul interimar al categoriei grele detinut de Nogueira. Mir a castigat cu un avantaj considerabil,invingandu-l pe brazilian pentru prima oara in cariera sa profesionista.
Nogueira a luptat de asemenea cu Cro Cop,invingandu-l pe acesta cu o strangulare din spate, desi luase bataie de la acesta timp de aproape 10 minute. Acesta este foarte impresionat de felul mai rezervat in care croatul se comporta inainte si dupa meciuri, in contradictie cu mult mai guralivul Mir.
Va fi oare aroganta lui MIr, in lipsa unui cuvant mai bun, motivul pentru care "Big Nog" nu este singurul care vrea sa il vada pe Mir pus la locul lui inca o data?
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA