Natiunea MMA

"Big" John McCarthy revine in Octogon la UFC on Versus 2
27/07/2010

Mike Chiappetta - www.MMAfighting.com

Faimosul arbitru de ring "Big" John McCarthy isi va face revenirea in Octogon pentru prima data dupa 2007 in gala UFC on Versus 2.

Sotia lui John, Elaine, a confirmat pentru MMA Fighting ca "Big" a fost desemnat de Comisia Atletica a Statului California sa oficieze lupte in gala ce ve avea loc duminca la San Diego Sports Arena.

McCarthy a arbitrat pentru prima data la UFC 2 in 1994 si a devenit rapid cunoscut ca unul dintre primii trei arbitri de ring din lume. Un veteran al Los Angeles Police Department, el a reprezentat o figura masiva si autoritara in ringurile lumii, fiind adesea mai mare decat multi dintre luptatorii pe care ii supraveghea.

Cunoscut pentru celebra sa fraza de inceput "Let's get it on", el a arbitrat peste 500 de lupte oficiale ale UFC in cariera sa, iar ultima lupta la care a participat a avut loc pe 8 decembrie 2007 cand Roger Huerta l-a submis pe Clay Guida cu un rear naked choke.

Dupa aceasta, el s-a retras pentru a explora noi oportunitati in cariera si a lucrat pentru un timp ca analist de MMA la Fight Network, in Canada. A inceput chiar sa isi scrie autobiografia.

Dupa retragere, cateva dintre opiniile lui McCarthy despre directia in care se indreapta acest sport l-au pus in conflict cu presedintele UFC, Dana White. Aceste diferente par sa fi fost puse deoparte acum.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA