Natiunea MMA

“Usori” in cusca
21/12/2016  Paul Felder il va infrunta pe Gilbert Burns intr-un meci la categoria usoara din cadrul galei UFC 208 din 11 februarie. Este a treia intalnire a categoriei, dupa cele deja anuntate dintre Nik Lentz si Islam Makhachev, respectiv, dintre Dustin Poirier si Jim Miller.
  Americanul Paul Felder este la a patra partida din acest an. “The Irish Dragon” a castigat  disputele cu Daron Cruickshank si Josh Burkman, dar s-a inclinat in fata lui Francisco Trinaldo. Acum, luptatorul de la Renzo Gracie Academy isi propune sa faca uitat ultimul KO tehnic suferit si sa isi imbunatateasca palmaresul de 12 victorii, 4 dintre ele in Octogon.
  Si Gilbert Burns vine dupa o infrangere. El a cedat, in a doua decada a lui septembrie, in fata lui Michel Prazeres, suferind abia al doilea esec din cariera. Cel supranumit “Durinho” are la activ tot 12 succese ca si viitorul sau oponent, ultimul dintre acestea repurtandu-l la gala din 7 iulie in fata lui Lukasz Sajewski. De remarcat faptul ca brazilianul s-a impus in primele 11 meciuri in care a evoluat.
  UFC 208 va avea loc la Centrul Braclays din Brooklyn si va avea cap de afis confruntarea de la categoria pana dintre Holly Holm si Germaine de Randamie.
  Cele 11 intalniri de pe cardul principal de lupta vor fi transmise in sistem pay-per-view.

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

 Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA