Natiunea MMA

“The Korean Zombie” se intoarce la UFC 162 impotriva lui Ricardo Lamas
14/03/2013

Cea mai asteptata lupta din isotria artelor martiale mixte va avea loc peste 3 zile, cand Georges St-Pierre isi va apara tronul in fata lui Nick Diaz in UFC 158, dar acest lucru nu i-a oprit pe oficialii celei mai mari promotii de MMA din lume sa anunte lupta de la categoria pana intre Chan Sung Jung (din foto) si Ricardo Lamas.

Cei doi se vor confrunta pe 6 Iulie in cadrul UFC 162.

Jung va intra in lupta cu 3 victorii consecutive, cu toate acestea, faimosul specialist in submisii isi protejeaza umarul accidentat in confruntarea cu Dustin Poirier din Mai anul trecut.

Intre timp, Lamas a sperat sa castige o sansa la titlul lui Jose Aldo dupa ce l-a infrant pe Erik Koch in Ianuarie anul trecut, dar se pare ca acesta va trebui sa aiba inca cel putin o victorie pana sa o primeasca.

Evenimentul va avea loc in Las Vegas, in MGM Grand Garden Arena. Lupta intre campionul Anderson Silva si Chris Weidman de la categoria mijlocie va fi capul de afis pentru al serii.

Lista cu luptele din weekendul de 4 Iulie este, in acest moment:
Seth Baczynski vs. Brian Melancon
Chris Leben vs. Andrew Craig
Ricardo Lamas vs. “The Korean Zombie” Chan Sung Jung
Mark Munoz vs. Tim Boetsch
Roger Gracie vs. Tim Kennedy
Chris Weidman vs. Anderson Silva (campion UFC de la categoria mijlocie).

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA