Natiunea MMA

“The Funk Master” Sterling se retrage din lupta cu Assuncao
24/11/2016  Aljamain Sterling a suferit o accidentare si a fost nevoit sa se retraga din meciul de la categoria cocos impotriva  lui Raphael Assuncao din cadrul UFC Fight Night 102 de la Albany.
  Americanul de 27 de ani a confirmat pe o retea de socializare faptul ca nu va putea intra in cusca atat de repede.
  “Va multumesc ca va faceti griji pentru mine, dar vreau sa va asigur ca ma simt bine si imi revin rapid. Regret ca nu pot lupta acum, insa le multumesc celor de la NYSAC si UFC pentru ca au pus sanatatea mea pe primul plan. Va doresc tuturor sa va bucurati de Ziua Recunostintei in mijlocul celor dragi!”, a scris Sterling.
  Cel supranumit “The Funk Master” a fost imbatabil in MMA pana la 29 mai anul curent, cand a suferit prima infrangere din cariera in fata lui Bryan Caraway, la UFC Fight Night 88 (decizie unanima). Anterior, Aljamain Sterling castigase toate celelalte 12 partide, inclusiv 4 in Octogon.
  Oficialii UFC ii cauta acum un adversar lui Raphael Assuncao care abia asteapta sa reinnoade sirul victoriilor. Dupa 7 succese consecutive, Assuncao s-a recunoscut invins la ultima sa aparitie in cusca de T.J. Dillashaw, avand acum un palmares de 23 de dispute castigate si 5 pierdute.
  In rest, cardul principal de lupta a fost definitivat. In program sunt incluse 12 meciuri dintre care doua de femei. Capul de afis al galei UFC Fight Night 102 din 9 decembrie de la Times Union Center din Albany (New York, Statele Unite ale Americii) este confruntarea dintre greii Derrick Lewis si Shamil Abdurakhimov.

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

 Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA