Natiunea MMA

VIDEO - Vali Doczi, campion la doua categorii de greutate in North American Grappling Association
Autor: Horia Ciocan

15/10/2013Vali Doczi, unul dintre cei mai buni grappleri romani ai momentului recidiveaza din nou.

Aflat in Statele Unite ale Americii, Vali a participat la turneul NAGA Boston, pus in scena de North American Grappling Association pe 5 octombrie in orasul din New England.

Cu aceasta ocazie, Vali a reusit un rezultat exceptional, castigand doua categorii de greutate, 75 si 80 de kilograme la divizie Expert No-Gi.

Daca in semi-finala a avut o misiune destul de usoara, trecand de advarsarul sau in doar 25 de secunde, in finala de la -82kg a avut nevoie cu aproape un minut mai mult pentru a castiga categoria.

La divizia -75kg, Vali s-a "chinuit" vreme de 33 de secunde inainte de a isi finaliza adversarul cu un procedeu devenit deja carte de vizita atat pentru el, cat si pentru fratele lui Marius, cheie pe picior. Mai mult filmari de la meciurile sale foarte spectaculoare, incheiate toate inainte de limita, puteti vedea pe contul lui de Facebook.

Natiunea MMA il felicita pe Vali Doczi pentru rezultatul foarte bun obtinut.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA