Natiunea MMA

Revedere dupa 30 de ani - Acasa la Maestrul Emerit Ioan Viorel Tincau
Autor: Florin Mina

22/08/2012

CU TOT RESPECTUL PE CARE IL PURTAM, DIN PARTEA FOSTILOR ELEVI BOXERI

Au trecut 30 de ani de cand nu ne-am mai vazut, si a venit timpul pentru a il reintalni pe Maestrul Emerit Ioan Viorel Tincau. Acasa la el, in Tatarani, Targoviste, la implinirea venerabilei si frumoasei varste de 75 de ani.

Din initiativa a trei dintre fostii sai elevi, eu - din Bucuresti, Vasile Bizau - Arad si Ioan Mandrican - Tirgoviste, am avut parte de momente emotionante in casa fostului nostru mentor si antrenor.

Au trecut 30 de ani, incredibil de repede. Cu siguranta sunt plini de amintiri frumoase, de realizari mari si mici, de vise implinite, de tristete, de dureri, de optimism, de munca si de straduinta. Dar cu siguranta toti acesti ani au facut din noi oameni mai maturi, mai completi, mai puternici. Iar baza tuturor acestor lucruri i se datoreaza si Maestrul nostru, care, in sala de box, acum mai bine de trei decenii, ne-a fost un al doilea parinte si ne-a calauzit pasii inspre dragostea si respectul pentru sporturile de lupta.

Am avut marea bucurie de a trai o zi speciala alaturi de un mare OM. Sa depanam amintiri de acum multi ani, sa ne bucuram uni de altii. Si sa ii multumim inca o data Maestrului Tincau pentru tot ce a facut pentru noi. II suntem alaturi si ii purtam recunostinta vesnica.magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA