Natiunea MMA

Primul roman acceptat sa ia parte la un sezon al celebrului reality-show The Ultimate Fighter
Autor: Echipa Natiunii MMA

05/09/2012

O participare istorica pentru Romania. Mai vechea noastra cunostiinta, Valentino Petrescu a reusit sa treaca de furcile caudine ale selectiilor UFC pentru programul The Ultimate Fighter (TUF).

Aflat la a 3-a incercare de a intra in casa TUF, romanul nostru stabilit in UK si antrenat la Ministry Of Martial Arts de colegul nostru Horia Radulescu, face trecerea de la categoria de greutate -84kg la cea inferioara (-77kg) si trece fara probleme de procesul de selectie pe care echipa de productie TUFF le-a pregatit pentru competitori ( initial 32 la numar).

Urmatorul program TUFF va pune fata in fata echipa Australiei ce va fi si gazda programului si a finalei ( Dana White declarand ca Australia va fi o noua piata pentru proiectul de expansiune pe care UFC-ul il promoveaza) si echipa Marii Britanii din care va face parte si romanul nostru stabilit in UK.

Testele incep la Londra intr-o dimineata tipic englezeasca cu putina ploaie presarata cu stropi de soare, aproape 300 de sportivi dorind sa reprezinte Marea Britanie si sa inceapa programul TUF.  Din comisia ce va face selectia vor face parte , alaturi de echipa de productie, Joe Rogan, Dana White si campionul greilor UFC, Junior Dos Santos.

Prima proba consta in interviul ce are rolul de a cunoaste caracterul fiecarui sportiv, incercand sa gaseasca personajele cele mai interesante pentru Ultimate Fighter si UFC. Urmatoarea consta in proba de aptitudini fizice si specifice ( grappling, lupta la sol, stand up si sparring). Proba a treia este cea medicala, unde in urma testelor de sange se urmareste starea de sanatate a participantilor, cat si depistarea urmelor de folosire a substantelor interzise.

In urma acestor 3 probe, au fost alesi 16 de sportivi, 8 la categoria 77kg prin care si Valentino Petrescu si 8 la categoria 84 kg.

Proba a 4-a este un nou interviu alaturi de echipa de productie si un nou sparring, in urma careia au fost selctati alaturi de Petrescu inca 3 sportivi pentru categoria 77kg si 4 pentru 84kg. Lotul de 8 luptatori din UK va participa in Australia la noul program TUF, unde se vor intrece cu echipa de 8 luptatori din Australia, ce se impart de asemenea pe cele 2 divizii de greutate.

Fanii MMA-ului din Romania vor putea vedea pentru prima data un luptator roman ce va face parte dintr-o productie de elita in MMA-ul mondial, Petrescu alaturi de antrenorul sau Horia Radulescu si echipa de la Ministry of Martial Arts reusind sa bifeze inca o realizare pentru Romania.

Asteptam cu interes noul program TUF si cu putin noroc vom avea chiar o participare romaneasca in UFC, lucru ce ar putea scrie din nou istorie!

Pana atunci insa....Hai Romania!magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA