Natiunea MMA

O invitatie catre toti organizatorii de intercluburi si competitii locale, zonale si nationale
Autor: Horia Ciocan

26/06/2013Intercluburile au devenit o parte integranta a lumii artelor martiale din tara noastra. Sunt o solutie simpla, (relativ) ieftina si la indemana fata de Campionatele si Cupele Nationale organizate de federatiile de profil.

Au pornit, cred eu, in primul rand de la necesitatea de a nu mai merge "pana la Bucuresti" pentru o competitie, dar si din lipsa resurselor financiare pe care o astfel de deplasare mai lunga le implica. Si cluburile s-au adaptat. Au cautat parteneri in zona lor, alte organizatii ale caror oameni aveau nevoie de atat de importantele lupte propriuzise, pe langa sparringurile de la antrenament.

Sunt persoane care le apreciaza, sunt oameni care le blameaza. Nu ne consideram suficient de specialisti pentru a ne exprima o opinie daca ele sunt bune sau rele pentru artele martiale romanesti. Dar ele sunt o realitate, cu are comunitatea noastra ar trebui sa se obisnuiasca, pe care va trebui mai devreme sau mai tarziu sa le accepte.

Si pentru ca, in ciuda numeroaselor mijloace de informare in masa la care avem acces in ziua de azi, e greu sa gasesti un orar complet al acestora, Natiunea MMA vrea sa ii roage si totodata sa le ofere tuturor organizatorilor acestor evenimente posibilitatea promovarii lor pe site-ul nostru. Nu costa ABSOLUT nimic. E doar inca un mod in care incercam sa punem umarul la dezvoltarea arelor martiale din tara noastra.

Pana acum, evenimentele organizate de One Heart Brasov, de REI Fight Club Tirgu Mures, de Orion MHC Bucuresti, de Gladiator's Gym Deva, de Tamashyi Timisoara, de Doshin Ramnicu Valcea, de Dinamic Gym Onesti, de Cosei Combat Team Orsova, de Firekick Gherla si de alte cluburi din tara au fost promovate la noi pe site, in principal in sectiunea "Urmatoarele evenimente" dar si prin alte mijloace (sectiunea Video, sectiunea Ultimele Evenimente, pe contul nostru de Facebook si pe grupul Natiunea MMA, etc). Si indraznim sa credem ca o mica parte din succesul dar mai ales din populariatea crescanda a acestor evenimente ni se datoreaza si noua.

Asa ca daca vrei sa organizezi un interclub sau o gala regionala, daca ai nevoie de mai multi participanti, daca vrei ca numerosii vizitatori care ne urmaresc site-ul lunar sa afle despre tine si despre proiectul tau, scrie un mail la office@natiuneamma.ro, spune-ne cat mai multe despre ce vrei sa faci iar noi iti prezentam ideile in fata Natiunii.

Asteptam cu interes raspunsul vostru.magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA