Natiunea MMA

Luptatori de top din Romania - o noua serie de editoriale
Autor: Horia Ciocan

29/11/2011

Asa cum sunt sigur ca stiti deja - pentru ca le-a-ti citit in numar foarte mare - Natiunea MMA a inceput o serie de editoriale dedicate celor mai buni reprezentanti ai nostrii care concureaza peste hotare, atat la profesionism cat si la amatori.

Ideea din spatele acestei serii a aparut in momentul in care am inteles ca sunt putini cei care ii cunosc pe marii nostrii campioni de afara. Si pentru ca nimeni nu a facut prea mari eforturi in promovarea lor, am decis sa ne aducem si noi contributia la popularizarea realizarilor acestor oameni deosebiti. Si sa le spunem povestea vietii.

Seria s-a bucurat de foarte mare succes in randul vostru, al cititorilor, semn ca era nevoie de o astfel de initiativa.

Am realizat curand insa ca, asemeni paradoxului din turism, unde conationalii nostri pleaca adesea afara in cautarea frumosului, fara a il cunoaste pe cel de acasa, si in artele martiale e nevoie de promovarea oamenilor in Romania, concomitent cu cei de afara. Astfel ca, fara sa intrerupem in totalitate seria "Luptatori romani care ne fac cinste peste hotare", lansam acum "Luptatori romani de top", unde ii vom prezenta pe cei mai buni sportivi care se pregatesc si concureaza in tara.

Iar prin "luptatori de top" nu intelegem figurile arhicunoscute din ringurile profesioniste de lupta. Nu ne referim la un Catalin Morosanu, Sebi Ciobanu, Andrei Stoica si cei asemeni lor. Aici ii vom prezenta pe un Aurel "Mineru" Pirtea, Train Rus, Cristian Milea, Nicu Stoian si altii despre care putina lume din afara federatiilor in care concureaza stie prea multe.

Urmariti-ne in continuare pentru a cunoaste povestile lor de munca, daruire si sacrificiu in artele martiale romanesti.magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA