Natiunea MMA

Hai sa punem cu totii umarul la promovarea artelor martiale in Romania
Autor: Echipa Natiunii MMA

03/01/2013

2013 tocmai a inceput sa isi desfasoare incet incet zilele, iar echipa Natiunii MMA s-a intors (cu jumatate de inimia dupa o foarte frumoasa vacanta ;) ) la lucru. Si cum 2012 s-a terminat cu o serie de evenimente majore, avem destule de facut in zilele care vin. Desi o facem cu toata placerea, speram sa ne intelegeti daca in primele zile pornim "motoarele" mai incet.

Cu ocazia aceasta vrem sa va uram inca o data un AN NOU FERICIT, plin de impliniri, sanatate si succese. Si sa va spunem ca speram sa va fi petrecut Sarbatorile alaturi de cei dragi, intr-o atmosfera frumoasa si plina de liniste.

Artele martiale in general si MMA-ul in special incep sa prinda tot mai mult avant in tara noastra. Iar asta inseamna mai multe evenimente de acoperit, mai multe stiri de relatat, mai multe deplasari de facut, in general mai multa munca. Si desi ne e draga munca - la fel cum cainelui ii e drag lantul ;) - dar ne-ar prinde foarte bine cate o mana de ajutor, macar din cand in cand.

Sub orice forma si la orice moment. Chiar daca nu faci nimic altceva decat cateva poze la o gala de la tine din oras, sau daca esti reporter amator si ajungi sa iei un interviu unui organizator de evenimente, sau conducatorului unui club local, sau daca ai un club si vrei sa il promovezi la noi pe site, trimite-ne materialul, devino corespondent al nostru in teritoriu si ajuta-ne sa promovam cat mai bine artele martiale in Romania. E mare nevoie de oameni care sa se implice din pasiune in acest fenomen, si care sa nu astepte o rasplata materiala pentru ceea ce fac.

Stim numeroase cazuri concrete din alte sporturi, unde oamenii se implica si scriu despre ce se intampla in zona lor nu din altceva decat din dragoste pentru ramura respectiva de activitate fizica, dar recunoastem ca in lumea artelor martiale e foarte greu sa ii descoperim pe cei care vor sa faca lucrul asta in artele martiale. Poate ne ajutati voi sa ii cunoastem si sa incepem sa colaboram cu ei.

Cu adanca consideratie,
Echipa Natiunii MMAmagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA