Natiunea MMA

Cupa ARMURA - Editia I
Autor: Horia Ciocan

11/04/2014Prima editie a Cupei ARMURA la Kickbox e de acum la timpul trecut. Au fost doua zile pline de activitate, de meciuri mai mult sau mai putin frumoase, cu luptatori mai mult sau mai putin experimentati, cu decizii mai mult sau mai putin bune, dar zile foarte frumoase in care ne-am bucurat pe deplin de sport, de camaraderie, de respect, de o comunitate frumoasa a tuturor celor pe care cu mandrie ii numim "Prietenii ARMURA".

Stiu cu siguranta ca nu am multumit pe toata lumea. Dar, de asemena, stiu cu siguranta ca ne-am straduit cat de mult s-a putut si am facut absolut tot ce ne-a stat in putinta sa oferim conditii cat mai bune de participare pentru toata lumea.

Am incercat sa fim cat de impartiali s-a putut. Am incercat sa le aratam actualilor si viitorilor nostri prieteni ce inseamna ARMURA, si cat de mult apreciem relatia pe care o avem cu ei. Am fost onorati sa le fim gazde la nu mai putin de 190 de sportivi de la 27 de cluburi din intreaga tara. Si va rog sa imi dati voie sa le enumar aici pe toate, ca un semn de multumire, intr-o ordine aleatorie si nepartinitoare.

ARMURA le multumeste astfel pentru participare cluburilor:

New Era Medias
Catanele Negre Bistrita
Tai Chi Do Ryu Constanta
Firekick Gherla
Dinamic Gym Onesti
Bad Boy Reghin
Scorpions Cotnari Iasi
Kickbox Team Mures
Ares Dojo DM Brasov
Gladiators Ucraina (prietenii nostri de peste granita de nord)
Pretorienii Deva
Tengu Cluj
Dracones Doja Mures (partenerul nostru principal si co-organizatorul local)
Rei Fight Club Mures
Profesional Fight Gym Bistrita
Judo Napoca (da, un club de judo a venit cu sportivi la o competitie de kickbox, si nu s-au facut chiar deloc de rusine)
Kombat Venum Iasi
Close Range Baia Mare
Kudokai Sibiu
MMA Transilvania Cluj
Pro Gym Zalau
Gombos Martial Arts Mures
Cobra Sf Gheorghe
Tornado Vaslui
Markos Bela Fight Academy Miercurea Ciuc
Budomaris Sighisoara
Extrem Gym Gura Humorului

Si pentru ca a fost o competitiei, unde trebuie desemnati si castigatori, ARMURA a premiat cele mai bune cluburi pentru rezultatele obtinute astfel:

LOCUL I - Tai Chi Do Ryu Constanta ( care de altfel a fost si cea mai numeroasa delegatie, cu nu mai putin de 31 de sportivi participanti, veniti de la peste 600 de km distanta)
LOCUL II - Scorpions Cotnari Iasi
LOCUL III - Markus Bela Fight Academy Miercurea Ciuc

Concluziile pe care le putem trage dupa un astfel de eveniment sunt multe. Am invatat enorm din tot ce s-a intamplat la Tirgu Mures in 4-6 aprilie 2014. Am adunat o experienta care ne va ajuta cu siguranta la editia viitoare, in 2015, sa fim mai buni, mai bine organizati si mai atenti la detaliile care conteaza atat de mult pentru o competitie.

In numele intregii echipe ARMURA le multumesc tuturor celor care au participat la aceasta prima editie. Am fost onorati sa va fim gazde la Tirgu Mures, si speram sa ne revedem in 2015.

Nu va fi insa singurul eveniment pe care ARMURA, in colaborare cu Natiunea MMA il are in plan pentru 2013, asa ca urmariti-ne indeaproape pentru mai multe detalii.magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA