Natiunea MMA

Costel Pasniciuc aduce inca o victorie romaneasca la Glorious Heroes 2, in Olanda
Autor: Horia Radulescu

15/11/2011Aflat la a 2-a editie, turneul Glorious Heroes a fost inca odata un mare succes pentru Team-ul Golden Glory Semmy Schilt. Organizatorii Anton Schut, Chris Niewold, alaturi de 4xCampionul Mondial Absolut Semmy Schilt si antrenorul acestuia Hanshi Dave Jonkers au realizat inca o productie marca Golden Glory Zuidlaren & Ashihara International. In programul galei au fost :
 
01 Tiffany Kallenkoot Team Schilt WOP vs Anique Hillergink Scorpio Gym Junior
02 Cas van der Heide KB Harkstede WOP vs Melroy vd Veen Tapilatu Junior
03 Bart Mulder Team Schilt WOP vs Jan Jaap de Jong MTF Assen N-Class
04 Ferran Singa Baguala Gym WOP vs Kojo Ennin SS Lana C-Class
05 Wesley Ebelties Team Schil vs Peter Woldendorp Hakiro WOP N-Class
06 Marie Schildmeijer Team Schilt WTKO vs Arev Tasirmaz Scorpio Gym C-Class
07 Giancarlo Franciska Tapilatu WOP vs Oscar Hooi Baguala Gym C-Class
08 Jesse Wemelink Team Schilt vs Aram Gregorian KB Arnhem WOP N-Class
09 Remmelt Top LA Lakers vs Marinho Kiesekelly Kai Muay WOP C-Class
10 Georgi Khufenia Team Schilt WOP vs Michel de Leeuw Gym de Leeuw MMA-am
11 Romar Quandt KB Groningen WOP vs Abas Momand Rage Gym B-Class
12 Tamaz Izoria Team Schilt ONB vs Kamel Nuweif Nebbe Ciric ONB B-Class
13 Costel Pasnucius GG Romenia WOP vs Caius Gabriel Celen Gym A-Class
14 Ardalan Sheikholeslami Team Schilt WKO vs Rene Schick SS Lana A-Class
15 Dennis vd Tuin Tapilatu WOP vs Ferku Sandor Hakiro Junior
16 Richard Kaauw Team Schilt vs Elroy Bonsu KB Groningen WOP C-Class
17 Julian Hut KB Harkstede ONB vs Patrick vd Waarsenburg MTF Assen ONB N-Class
18 Marco de Boer Team vd Veer vs Erwin Prins KB Bovensmilde WKO N-Class
19 Leroy Oedairamsingh Team Schilt vs Pascal Koster KB Groningen WOP C-Class
20 Niels Wilmink Team Schilt WOP vs Hakim Boulahdida KB Arnhem B-Class
21 Patrick Veenstra Elsomo vs Kamran Aminzadeln Team Ardalan WTKO B-Class
22 Martin Reemeijer Team Schilt vs Alva Remor Choy Bo WOP A-Class
23 Davit Kiria Team Schilt WTKO vs Marvin Sansaar Rage Gym A-Class
 
Echipa Ministry of Martial Arts UK compusa din Horia Radulescu, Valentino Petrescu (MMA - 84kg),Cornel Rus( K1 +100kg), Elliot Graham ( -63.5kg) si Pasniciuc Costel (K1-70kg), reprezentand Golden Glory s-a imbarcat in pe feribot din Dover (UK) catre Calais (FR) pe data de 10.11.2011. Dupa o calatorie de aproximativ 5 ore, Team Ministry ajunge in tara lalelelor, intr-un orasel de-a dreptul mirific (Zuidlaren) unde Ashihara International are un Honbu Dojo de nivel mondial...Health & Budo Center by Dave Jonkers & Semmy Schilt. Am ajuns acasa la cel care cu singuranta este cel mai mare (si la propriu si la figurat) campion din istoria K1. Suntem intampinati cu drag de Hanshi Dave Jonkers ce era in antrenament si de viitorul star la categoria 70 kg Davit Kiria ce reprezinta Golden Glory din Georgia ce se va bate in main event-ul din aceeasi gala.

Dupa ce am primit ultimele informatii, ne-am schimbat si impreuna cu toata echipa am facut ultimul antrenament pentru a ne dezmorti si scapa de ultimul kg ce ne separa cantarul de a doua zi.

Ziua cantarului incepe ca de obicei cu multa odihna, ceva foame si deshidratare, toate acestea pana la momentul in care am sarit pe cantar si scapam de asteptare. Vedem adversarul si incepe confruntarea psihologica, dupa care fiecare sportiv fuge sa se recupereze.

Ziua meciului....imbarcati in masini, cu gentile de echipament in portbagaj, echipele reunite pornesc spre frumosul oras Annen unde va avea loc Glorious Heroes part. 2....primim legitimatiile de acces si ne ocupam vestiarul pentru a incepe ritualul de din-naintea fiecarui meci: vizita medicala, verificarea licentei de profesionist pentru sportiv si antrenor, verificarea informatiilor aflate pe fisa ring announcer-ului, melodia de intrare, verificarea ringului, punerea bandajelor, masajul, incalzirea la palmare si suntem gata de meci.

Pasniciuc incepe tare si puncteaza cu lovituri grele de brat urmate de combinatii brat picior. In repriza a 2-a ambii sportivi incearca sa inchida lupta la K.O. spectacolul oferit ridicand arena din Annen in picioare, publicul olandez mare cunoscator si iubitor de kickboxing aclama loviturile schimbate de Pasniciuc si adversarul sau creeindu-mi senzatia pentru o clipa ca sunt in Thailanda.

In pauza dinaintea ultimei reprize indemnat de la margine de Horia Radulescu, Dave Jonkers si Anton Schut accelereza ritmul, dand drumul la combinatii si -si impune ritmul in fata adversarului.....decizie unanima dupa 3 reprize.....in invingator coltul Rosu reprezentand Ministry Of Martial Arts UK si Golden Glory....Costel Pasniciuc din Romania.

Meciul lui Costel a fost apreciat organizatori ca fiind cea mai tehnica partida a serii si a fost premiat de Semmy Schilt care a oferit un bonus castigatorului Pasniciuc Costel.magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA