Natiunea MMA

A mai trecut un an de munca si impliniri alaturi de voi
Autor: Echipa Natiunii MMA

03/09/2012

Si Natiunea a devenit putin mai buna, mai mare, mai informata si mai inchegata. E exact lucrul pe care ni-l dorim sa se intample in continuare.

Sporturile de lupta din tara noastra au MARE nevoie de promovare, cluburile din tara asta TREBUI sa lucreze mai mult la partea de imagine. Ne-am saturat sa tot vedem in stanga si in dreapta doar fotbal, fie ca e la televizor, in ziare sau in discutiile oamenilor. Avem nevoie de o SCHIMBARE. Natiunea vrea sa puna o piatra la temelia acestei schimbari.

Dar nu o putem face fara voi. Nu suntem nimic fara voi.

Ce e o comunitate fara cei care o compun? Un mare zero. Ne vrem nu doar un grup oarecare, vrem sa fim motorul schimbarii perceptiei publicului larg vis-a-vis de aceste arte martiale care ne sunt asa de dragi. Si vrem ca oamenii care traiesc pentru acest sport sa gaseasca la noi cele mai interesante si proaspete informatii, sa descopere locuri unde se pot intalni cu cei care gandesc si simt la fel. Vrem sa fim oglinda comunitatii de arte martiale - de ORICE fel - din Romania. Stiu, e un deziderat foarte ambitios, dar asa ne consideram si noi. Suntem mandri de pasiune noastra, si nu ne e rusine sa o afirmam cu voce tare.

Acum, la aniversarea noastra, am primit FOARTE multe mesaje si urari de bine din partea voastra, atat pe Facebook cat si pe mail. Si va multumim din suflet. Inseamna enorm pentru noi sa vedem cat de multi prieteni si conationali avem aici, in NATIUNEA MMA.

Nu am putut sa va multumim la toti personal, asa ca o facem aici. Ne aplecam cu umilinta capul in fata voastra, va multumim pentru ca ne sunteti alaturi si va promitem sa devenim pe zi ce trece tot mai buni, si mai aproape de cum ne vreti sa fim.

Si ne dorim ca toti sa puteti denumi, cu mandrie, site-ul nostru ca "Natiunea mea". Pentru ca e la fel de mult a noastra cat si a voastra.magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA